Hej hej

Hej hej!
Jag orkar egentligen inte skriva ngt... hehe men jag gor det for eran skull. Jag kan fortf. inte ladda upp ngr bilder men men.
Det som har hant nu e att vi har varit i djungeln och traffat indianerna, man blir lite besviken for man tror att det skall ga runt nakna med spjut men sa e inte falt, hehe de har val ocksa kommit en bit i utvecklingen :P O vi hade kopt med oss leksaker till banrnen, sa nar jag skulle lamna fram mina tva giffarer (okje, jag har inte kop, jag fick tva av en kille) sa rev de mig, de var sa himla ettriga!!
Sen har jag aven gjort ett eget armband dar, det var kul, det gick fort att gora, sa nu vill jag bara ha ett snore, sa jag kan gora fler :p
Sen har vi aven varit och fiskat piraya!! Jag fick faktiskt upp 4st, varav 2 hade vi till middag. Det kandes jatte fel att meta med kott! och jag skall tala om att de var livsfarlig. Varan guide, blev biten i finget..inte sa djupt men det slutade aldrig bloda.
En till kille blev nastan avbiten fingertoppen, o blodet bara sprutade!! Det ser riktigt illa ut o det har inte lakt an. Vi var i djungel i 4dar, och jag har blivit valsignda med ett ackligt blod i min kropp. Det var sa manga moskito(stavas?) vi fick sova med moskitonat, och ha lang armat pa oss hela tiden, det var omojligt annars. de stack en hela tiden, jag e inte sa farligt...men Clara en tjej som var med, bara pa ena benet hade hon 157 bett..och det var bara borjan av resan...hon ser forjavlig ut!
Det e viktigt sa fort man far ett sar att rengora det, for annars blir det infekterat direkt...det e ngr som har rakat ut for det o det ser hemskt ut.
Sen har vi haft en massa fester som vanligt, det e det som e det skona, har nere dricker man inte for att bli full som i Sverige...utan har dricker man hela dagen...en lite da o da! Sa i skrivande stund e jag bakis :p
Nu pa torsdag skall vi bege oss ut pa varna langsta resa, vi skall vara borta 21 dar i fran campen! Jag maste saga att min mage e fuck up! Jag tror det e pga mina malariatabletter jag ater, man kunde fa biverklningar av det!
Detta e sa hemskt, eftersom vi aker ganska mkt o allt tar sa lang tid...sa toaletter finns det inte gott av...o e man dalig i magen...sa gar det illa, sa en tjej sket pa sig!! haha usch det e sa hemskt!
Det e varkligen sa i campen, toaletterna sluta fungera da o da for vattnete tar slut i tanken, sa man maste fulla en hink o skolja ner sin skit ;)
Nu maste jag sluta, vi skall aka till en cigarettfabrik, tidigare i dag har vi varit pa ett musen, han som gjorde Venezuela sjalvstandigt!
hoppas allt e bra hemma... 

SAKNAR ER FORTFARANDE INTE!!!!!!!!!!!!!!!! hehe

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!