Irritation

Elekronik. Tänk att man kan bli så irreterad när det inte fungerar, det skall ju bara funka. Nu är jag irriterad.
Jag stängde på jobbet idag, väldigt trevligt. Nu för tiden när man stänger så springer tiden bara iväg, jag minns när jag började jobba och även för bara några årsedan. Guud...den sista timmen- ensam, var ju det värsta jag visste. Den tog ju aldrig slut.

Nu hinner man knappt räkna kassan, kunder in i det sista. Jag var ändå i god tid idag och "klaffar" allt, är man därifrån senast 10 över. I bästa fall 5 över :) Men mitt i allt, ringde mamma, Bettan och datormusjäveln la av. Jag kunde inte flytta musen för att skriva ut den sista rapporten,som tur va hade jag fått med det viktigaste. Jag blev jävligt irriterad, för allt bara flöt på och så hände det.


Måste bara inflika med en rolig grej- mitt samtal med Bettan:

Bettan: Vi skall äta Thai, vilken är det du brukar ha?

Jag, frånvarande: Jag tror det är 12 eller 13....jag vet inte.

Bettan: Jag kommer inte ihåg vilken det var heller.

Jag,frånvarande: Nähe...jag vet inte det är nog... 13, du vet ju vilken jag brukar äta.

Bettan: Men jag kommer inte ihåg.

Jag, frånvarande,irriterad: BETTAN,MITT I STÄGNING!

Bettan: Jaja, ring upp sen!

Hon visste ju inte att jag var mitt uppe i det, men försöka komma på vilket jävla nummer man har på Thaimaten, när allt bara fuckar. Hahaha jag tycker det är roligt såhär i efterhand.

Nu orkar jag inte skriva mer, jag är inte irriterad längre...trots att musen flippade,trots att datorn hängde sig(nu), mobilen hängde sig, jag fick inte tag i folk, det var varmt i bilen....yadda yadda.


♥Nu skall jag avnjuta kvällen med mina bästa vänner ♥.


Jag spyr.På riktigt.


Urk...uuurrkkk...äää....ussch.. Så känner jag nu, jag är inte långt ifrån att spy. Anledning?
Direkt efter fotbollen, som jag förövrigt inte är bra på längre..anledning 2...jag har noll kondis, sen blir jag super förvirrad av att "röra" mig på planen. Är jag vänster yttermittfältare så är jag det. Punkt slut. Inte i denna klubb inte, man skall hitta nya positioner, ha snabba fötter och vilja ha boll.

Skall jag vara ärlig, så har jag inte velat ha boll på flera år. Jag blir super nervös och vet inte vad jag skall göra av den, så jag trivs så bra på min lilla kant, jag får en boll, slår upp den till ett inlägg- gör ett litet ryck, lunkar  i tryggt försvar tillbaka till min plats. Min säkerhet.

Jag får jobba på att vilja spela fotboll, för just nu vill jag bara sparka lite på bollen, göra skottövningar och annat sånt som jag kan! Tillbaka till andleningen till rubriken för detta inlägg, efter fotbollen körde jag Daniella till bussen, skyndade mig hem till mor och far, där mina mammavänner stod.

Dags för promenad med barnvagnarna. Michaela och Tristan. Lena och Bella, Olinda och Izabella.  Efter mitt hårda träningspass och ingen middag vaar jag riktigt sugen på godis, så promenaden ledde oss till Coop.
För believe me, det är inte svårt att övertala nyblivna mammor att vi skall gå och handla gotta!

Sagt och gjort, handlade för hela 29:-, proppade i mig. För att göra en lång historia kort- jag åt alldeles för mycket. Och nu mår jag illa.

Nä, nu skall jag hoppa in i duschen, med leriga knän som jag har. Sen skall jag se på Pretty little liars!



Välkommen tillbaka?


Hej!

Jag startar upp min blogg igen, det kommer inte blir som förut, då det var en bildblogg. Jag vet inte hur bloggen kommer bli, kanske mer personlig, där jag skriver mer om vad som har hänt i mitt liv, men självklart bilder.. Det finns ingen blogg som är rolig att läsa om det inte är bilder med.

Sen kommer det säkert vara stavfel, men jag orkar inte bry mig så mycket om det längre. Jag är dyslektiker eller bara jävligt dålig på att stava- välj själv.

Jag skall försöka att vara ärlig när jag skriver, fast inte vara för personlig. Just nu mår jag inte bra, det blir bättre. Jag tackar mina vänner & famlij för att jag har er som stöd & det är egentligen sjuk hur påverkad man kan bli,hur det känns som om man skall gå sönder & aldrig överleva men man måste känna att man lever- verkar det som så att man kan uppskatta de bra stunderna.

Nog om denna deppighet som man känner...om man läser det jag skrivit ovan!
Nu sitter jag och väntar på Daniella, vi skall åka och träna fotboll. Har precis börjat igen efter några års uppehåll.
Kungsbacka IF, det får mig verkligen att känna mig välkommen, jag skall få en egen krok + fått en egen låda som jag kan lägga mina grejer i, sen så får vi saft, bananer och godis efter varje träning. Nöff! (Grymt)..hehe..

Jag skall fixa med degsignen när jag har tid eller om det är någon som vill hjälpa mig.
Sen får jag se hur mycket jag kommer att blogga, jag är ingen stor bloggare som får betalt, så detta är inte mitt jobb ;)

Men jag startade mest upp bloggen, så folk kan få följa med i min äventyrresa som jag åker på om 3 veckor!! :)))
Kunde inte få tillbaka exakt samma namn som innan, verkar det som, för den bloggen raderade jag ju :/
Det är bara att lägga till ett snedsträck (/) Johannahome efter blogg.se- Alltså Johannahome.blogg.se/johannahome

Puss & Kläm
Eran käre vän
Johaaannaaa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!